Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Son haberler:

latest

Dufold Etiketleri

Yapışkanlı etiketleri yapışkanlık derecesine ve kağıt cinsine göre 200’ den fazla kategoriye ayırabiliriz. % 10‘luk kadarı özel etiket olan ...

Dufold Etiketleri

Yapışkanlı etiketleri yapışkanlık derecesine ve kağıt cinsine göre 200’ den fazla kategoriye ayırabiliriz. % 10‘luk kadarı özel etiket olan bu etiketlerin % 90’ ı termal transfer barkod yazıcılarda baskıya uygundur.
 
Neden Dufold Etiketleri Kullanmalıyım?
 
Dufold etiketler özel etiketler kategorisinde olup yüzeyleri mürekkep tutan etiketlerdir. Bunlara inkjet etiketler de denmektedir. Diğer etiketlere göre oldukça farklı yüzeye sahip olan Dufold etiketler, yüzeyine püskürtülen sıvı mürekkebi içine hapsedip, akma ve dağılma yapmayan özel yüzeyleri vardır. Diğer etiketlere oranla 3 ila 4 kat pahalıdır. Tabi ki kaliteden kaynaklanan bir farkta fiyat farkıdır. Bu tür etiketler hem üst yüzeyi hem de alt yüzeyi (pergamin) içerecek şekilde üretilir. Bu etiketlere üst yüzeyden baskı uyguladıktan sonra altta bulunan pergaminden ayırıp etiketi uygulamak istediğiniz yüzeye yapıştırabilirsiniz.
 
Tamamı yapışkanlı olan bu etiket holmet (yüksek) yapışkanlığa sahiptir. Ayrıca dufold etiketler renkli barkod yazıcılar için rulo olarak üretildiği gibi aynı zamanda A4 sayfa olarak da üretilen etiketlerdir. Alacağınız A4 boyutundaki bu etiketlere standart olan A4 mürekkepli yazıcılar kullanarak da baskı alabilirsiniz. Burada önemli olan konu çözünürlüktür. Yazıcı çözünürlüğünün yeterli olması durumunda elde edeceğiniz baskılar da fotoğraf kalitesinde olacaktır. Bu yüzden renkli barkod yazıcı alırken ihtiyacınıza göre, fiyat performans odaklı bir seçim yapmalısınız.
 
Dufold Etiket Kategorileri
 
Dufold etiketler 5 farklı kategoriye ayrılmaktadır;
 
Kağıt Bazlı Dufold Etiketler: Kuşe Mat ve Kuşe Parlak olmak üzere ikiye ayrılır. Bu kategorideki etiketler suya karşı dayanıksız olmakla birlikte, çabuk yırtılırlar. Yüzeylerinin mat beyaz parlak olmasına göre ikiye ayrılırlar. Her ikisinin de yüzeyleri beyaz renklidir.
 
Plastik Bazlı Dufold Etiketler: PP Mat, PP Parlak ve PP Şeffaf olmak üzere üçe ayrılır. Suya dayanıklı ve yırtılmaz olan bu etiketler plastik bazlı bir yapıya sahiptir. Beyaz renkli, mat ve parlak, saydam yapıda şeffaf olmak üzere üçe ayrılır.
 
Dufold Etiketleri Fiyat Performans Oranı
 
Afinia, Epson, NeuraLabel, Primera, Vip Color benzeri birçok marka Dufold etiketleri yeni nesil barkod yazıcılarında kullanmaktadır. Bu tip yeni nesil tüm barkod yazıcılar sıvı mürekkep ile full renkli rulo etiket basabilen yazıcılardır. 2.000 €’ dan 56.000 €’ ya kadar farklı fiyat aralığındaki rulo renkli etiket yazıcıları her geçen gün eski tip termal barkod yazıcıların yerine geçmeye başladı. İçinde bulunduğumuz günümüz şartlarında bütçeleri kısıtlı olan küçük işletmeler barkod yazıcılara sahip olmakta güçlük çekmektedirler.
 
Bu sebeple Vatan Bilgisayar, Barkod Çarşı, Hepsi Burada Vb. bir mağazadan daha uygun fiyata mürekkepli (inkjet) A 4 yazıcı satın alarak Dufold etiket üzerine kolay bir şekilde baskılar alıp aynı şekilde kullanabilirsiniz. Unutulmaması gereken husus, ne kadar yüksek kalitede baskılı etiket üretmek istiyorsanız, satın alacağınız A 4 yazıcının çözünürlüğü de o kadar yüksek olmalıdır.
 
Bu şekilde uzun ömürlü bir kullanım sağlanır. Bugün Türkiye pazarında satış yapan online mağazalardan 2-3 tanesi Dufold etiket satışı yapmaktadır. Önümüzdeki dönemde mağaza satışı yapılana kadar bu online mağazaları tercih edebilirsiniz. Bu mağazaların adını reklam yapmamak adına belirtmiyoruz. Bu mağazaları Google’ da basit bir arama yaparak bulabilirsiniz.

*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Önizleme