Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

Son haberler:

latest

Beyaz Saray Yakınında Arbede Yaşandı!

ABD'de başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasına ramak kala ortalık kızıştı. Beyaz Saray yakınında Trump destekçileri ile Black Lives Matter...

Beyaz Saray Yakınında Arbede Yaşandı!

ABD'de başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasına ramak kala ortalık kızıştı. Beyaz Saray yakınında Trump destekçileri ile Black Lives Matter protestocuları arasından arbede çıktı.

Beyaz Saray Yakınında Arbede Yaşandı!


George Floyd'un ölümünün ardından sesleri yükselen Black Lives Matter göstericileri ile Trump yanlıları Beyaz Saray yakında seçim sonuçlarının açıklanmasına saatler kala karşı karşıya geldi.

Seçimden saatler önce Ulusal Muhafızlar bazı kentlerde sokağa çıkarken, bazı kentlerde mağaza sahipleri, olası protestolara karşı vitrin camlarını kontraplaklarla kapatmıştı.

Olay yerinden yansıyan bilgiye göre Black Lives Matter protestocuları, Trump yanlısı bir karşı protestocunun 'Tüm hayatlar önemlidir, beyazlar önemlidir' diye isyan etmesiyle arbede baş gösterdi.

Belediye Başkanı Muriel Bowser söz konusu olan ve aylardır hazırlığı yapılan protestolara yönelik bir açıklama yaparak, 'Polisin hazır olduğunu belirtti ve barışçıl protestoları memnuniyetle karşıladığını fakat şiddete başvurulmaması konusunda uyarıda bulundu.

Polis Şefi Peter Newsham ise ''Bu gece bir sonucun çıkıp çıkmayacağı belli değil. Buraya gelmek isteyen herkesi davet ediyoruz. Onları eğlenmeye davet ediyoruz ve sadece şiddet içeren davranışlara karışmamalarını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

*Kafe Medya ile tanıtım için tıklayın!

Hiç yorum yok

Önizleme